Napi film

2010.06.08. 21:12

Into The Wild

Hát ez szépen megcsapott ez a film, pedig ezer éve nem akarom megnézni, hogy egy kiscsávó kóborol a vadonban...Fogja magát, és 22 évesen ahelyett, hogy elkezdené azt az életet, amit kötelező élnünk, kimegy a semmibe kóborolni. A természet téma engem annyira nem érdekel, az már inkább, hogyan lehetne kimenni a társadalomból. Kimenni a karrierből, a pénzezésből, a kötelező körökből. Ebben a filmben ez valahogy olyan egyszerűen megy, de nekem ötletem sincs hogyan lehetne pénzt égetni úgy, ha közben nem medvékkel akarok reggelizni, hanem a városban akarok maradni...

Eddie majd szép szájbarágósan megmondja:

Napi beismerés

2010.06.08. 16:37

 

Régen, ha nem tudtam aludni, akkor úgy számoltam a bárányokat, hogy ők egy falkában álltak, én meg nem értettem, hogy ezeket így hogyan lehet megszámolni, és főleg ettől hogy lehet aludni, miközbe csak kurvára összezavarodok. Aztán később egy rajzfilmben láttam, hogy ezt úgy kell, hogy a barikák ugrálnak át egy lécen, és akkor könnyű őket egyenként megszámolni. És akkor elszégyelltem magam.

 

Napizene 418.

2010.06.08. 16:34

Napi tény

2010.06.08. 09:00

 

A Smash And Grab a világ legjobb száma...takarításhoz... 

 

Update: Pontosan annyi ideig takarítottam, míg ment ez a szám. 

Stárvendégmix 20. - Rékimix

2010.06.08. 08:05

Na becsússzással, az utolsó pillanatban Réka is megérkezett a válogatásával. 

Nem tudtam, hogy karácsony van, vagy szülinapom, vagy húsvét vagy mi, de kösz az ajándékot. Szépen dokumentálva van ez az utolsó kis 10 év, kizárólag a hatalmas slágereink által. Gyakorlatilag a buligyártás, a kamudidzséskedés is azért kezdődött, mert 10 év alatt nem találtunk egy helyet, egy bulit, egy lemezlovászt (Onoffnak meg Ánikőnek volt néhány jó pillanata, de ennyi), aki lejátszotta volna egymás után ezeket a számokat. Mert nem egy stílusban vannak. Na és akkor mi van??? Bazi nagy sláger mind, és kész, ez a lényeg. Meg hogy köszi.

Kinder Szörprájz van, mert nem kaptam engedélyt a tracklista kitételére, így csak néhány előadó összevissza. Aki felismer minden számot, az a barink lehet:))

Björk, Coldplay, Moloko, Anima, Unkle, Lamb, JL, Patti, Massive Attack, Mitsoura. Már leírni is gyönyörűség, és a felét még meg sem osztom.

UPDATE: A VÁLTÁSOK EGYSZERŰEN ZSENIÁLISAK!!!

:)

Vicceltem Mix


Igen, Réka is szuperstár fellépő lesz a StÁrvendég bulin.

Szerző: kezike

1 komment

Címkék: starvendeg

süti beállítások módosítása