Napi Izland

2010.06.03. 21:30

Akkurványos atyistenit, hát milyen ország ez, milyen emberek ezek??? Izlandi akarok lenni most!! Ilyet csinál az ottani heloturisztikai hivatal...Az meg már tök mellékes most, hogy Emiliana Torrini szól alatta, mert ez szinte természetes.  

Inspired by Iceland Video from Inspired By Iceland on Vimeo.

Elfogadom a kihívást, felveszem a kesztyűt, beszállok a ringbe. Vagy bármi más okos, sportos kifejezés...Induljunk ki abból, hogy én utálom a hiphopot. Aztán ragadjunk le ott, hogy néha meg nagyon nem. Hosszas mixhallgatás, meg gondolkodás után oda jutottam, hogy ne ordítozzanak velem fekák, ne beszéljenek magyarul, ne legyen óckul és lehetőleg énekeljen benne vk. Ha ezek teljesülnek, akkor még akár szerethetem is a hiphopot. Az ütem, ami érdekelhet, a többi nem. Tudom, tudom belekerült egy csomó más is, amiért egy lecsúszott gatyás rímekbe szedve küldene el a jó édes nénikémbe, de nem érdekel. Egy idő után már csak az volt érdekes számomra, hogy az agyamban egy bizonyos szám után mi következik. Nehéz ilyen zenét mixolni, így aztán nem is törődtem vele túlzottan.

Erre a fellépőlistára azt mondani, hogy hiphop igen vicces...Szóval vissza is szívok mindent, amit fent írtam, nem megy nekem a migirihiphapjóóó. Gertamix, azt csókolom.

Bankrupt Emotionally Mix

A tracklista:

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: gertamix

Napizene 413.

2010.06.03. 12:06

Nem akarok komolykodni, de ilyet hogy lehet írni? Aaaahhh. 

Napi buli

2010.06.03. 09:15

Feki elkészítette a Stárvendég Podcasting buli beharangozó videóját. Hát nem csudálatos?

A szikár tények:

Helyszín: Kino, 1137. Bp, Szent István krt. 16. (a Vígszínház mellett).

Van belső tánctér, cigizős terasz, kaja, pija, megaminden.

Időpont: 2010.06.11, péntek, 20 órától kifulladásig.

 

Fellépők (az időpontok csak tájékoztató jellegűek, mert a jelszó, hogy semmi sem kötelező): 

Vetítés: Dufi

 

Dj-k:

20:00: Gerta Rauss

21:00: Haszon-Lucerna

22:00: Saci

23:00: Kóbor

24:00: Tutu

01:00: Feki-Réka

02:00: Libor

03:00: Zsüdi-Zsiross

A zenéket a Stárvendégmixek alapján lehet belőni. Senki nem tud lemezlovászkodni, de feltesszük a kedvenc számainkat, és úgy csinálunk, mintha csavargatnánk a gombokat.

Az egész természetesen ingyenes, szóval hozzon mindenki jó sok embert. lelkesedés engedélyezett, mert izgulunk nagyon.

 

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: buli

Napi szappan

2010.06.03. 08:58

Váááááá, Horváth Ádám se tudna ilyet! Az As the World Turns egy Dallaszba oltott Szomszédok, lenyomja még a Barátoközt is.

Akartam olyat jelezni, hogy némmá 0.17-nél a virágbekapást vagy 2.04-nél a szíííínészetet, vagy 3.33-nál a fordulásos cipőnyikorgást, de nem kell, egyszerűen ennek minden másodperce arany.

Pont írtam volna nem rég, hogy Steven Weber nekem mostanában simán top10 színészem, de ezek után már pláne. Julianne Moore meg ezért díjat kapott bázeg, még szerencse, hogy a végén nem ette őt meg a saját keze. A "Marisa Tomei und az ő zakója" felbukkanás a végén, az már csak a ráadás.

Felbecsülhetetlen!

süti beállítások módosítása