Stárvendégmix 20. - Rékimix

2010.06.08. 08:05

Na becsússzással, az utolsó pillanatban Réka is megérkezett a válogatásával. 

Nem tudtam, hogy karácsony van, vagy szülinapom, vagy húsvét vagy mi, de kösz az ajándékot. Szépen dokumentálva van ez az utolsó kis 10 év, kizárólag a hatalmas slágereink által. Gyakorlatilag a buligyártás, a kamudidzséskedés is azért kezdődött, mert 10 év alatt nem találtunk egy helyet, egy bulit, egy lemezlovászt (Onoffnak meg Ánikőnek volt néhány jó pillanata, de ennyi), aki lejátszotta volna egymás után ezeket a számokat. Mert nem egy stílusban vannak. Na és akkor mi van??? Bazi nagy sláger mind, és kész, ez a lényeg. Meg hogy köszi.

Kinder Szörprájz van, mert nem kaptam engedélyt a tracklista kitételére, így csak néhány előadó összevissza. Aki felismer minden számot, az a barink lehet:))

Björk, Coldplay, Moloko, Anima, Unkle, Lamb, JL, Patti, Massive Attack, Mitsoura. Már leírni is gyönyörűség, és a felét még meg sem osztom.

UPDATE: A VÁLTÁSOK EGYSZERŰEN ZSENIÁLISAK!!!

:)

Vicceltem Mix


Igen, Réka is szuperstár fellépő lesz a StÁrvendég bulin.

Szerző: kezike

1 komment

Címkék: starvendeg

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr372064774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rekula 2010.06.08. 09:00:07

hülye!
-vicceltem:)
süti beállítások módosítása