Napi újdonság

2009.11.02. 20:19

Itten van, megérkezett az új Rózsi. Szerencsére nem annyira szeletelős tekknó, mint amire számítottam, annál azért rafkósabb. A hangzás simán következik az Overpowered-ből. A gitárszóló az teljesen beteg, nem bírtam eldönteni elsőre, hogy ennek örülünk Vincent vagy nem örülünk Vincent...

A kép az meg igen érdekes, Rózsi ugyanis épp 9 hónapos terhes, nem tudom miből jöhetett a feslett kurva imidzs...

Napi ITAS

2009.11.02. 10:20

Az ITAS interjúk elsődleges tanulsága, hogy a sztárok nem nőnek ki a földből...Mindegyikről kiderül, hogy vagy apu vagy anyu a biznicben van, vagy maga az alany gyerekszínész volt (a legdurvább eddig a 11 hónaposan szereplő Drew Barrymoore), vagy modellkedett, vagy a legjobb barinője Nicole Kidman, vagy a tesója a New Kids sztárja, aki megígérte, hogy a kisöcsit is befuttatja.

És ül ott az a sok szerencsétlen a nézőtéren (suliban), és azt hiszik ők is befuthatnak, ha elég jók...

Mark Wahlberg Marky Markról: 

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: itas

Napi hanyatlás

2009.11.02. 08:51

Volt szó a 70-es évek hanyatlásáról, most ezennel néhány évet előre ugrunk és ugyanazt az eredmény kapjuk. Alokoholisták, nyavajgók, megsértettek. Bajszok itt nincsenek, viszont ezek már zenélni sem tudnak.

A nagy képzőművész hogy megjátsza magát, hogy ő nem akar kamerába beszélni, aztán természetesen ömlik belőle a nyivákolás. 

Sziámi egymagában kiásta nekünk a rencerváltást, köszi...

Ágika meg, megjön a végére, nem is tudtam mi hiányzott. Ő az ultimate pároslábbal ugrálnék a fején matéria. Csinálhatta volna ő az interjúkat abban nagyon tehetséges.

Ja az Őz szerencsétlen, az meg a végét járja láthatóan.

Természetesen teltház a Pecsában, mi más.

SZÁNI!!!!!

 

Jubilelólum! Természetesen Molokoval.

süti beállítások módosítása