Napi bitlisz

2011.01.14. 14:51

Na akkor most megmutizom melyek a kedvenc Beatles számaim, mert játszom itt az eszemet mindenféle új zenékkel, de igazából néhány hete már csak ezeket hallgatom rendesen...Furának tűnik, de nem az, hogy tök sok Harrison szám van benne, kicsit hagyhatták volna még érvényesülni a bácsit (bácsi, hehe, fiatalabbak voltak, mikor abbahagyták, mint én most...). Természetesen sokkal több Lennon szerzemény, mint McCartney, nem direkt volt, kiscserkészbecsszó. Top 27, mert ennél kevesebbet nem lehet. Nem sorrend, de ha kéne választani, akkor I Me Mine az abszolúte kedvenc. Az első számra kell kattintani, aztán jönnek szép sorban (a továbbnyomás pedig a ZAP, nemtom mér).

 

Update: Úgy látszik én meg a világ két külön zenekart hallgatunk, mert ez lett a Rolling Stone Magazine szavazás bitliszes végeredménye:

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: beatles

Napi cím

2011.01.14. 14:03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napi sudhev

2011.01.14. 10:30

 

Ha már ki bírt adni egy olyan lemezt, hogy The Milk-Eyed Mender, kellett volna kérnem egy ingyenjegyet... 

 

 

Napi feszt

2011.01.14. 10:23

Gondolkozom ezen a Sziget háborún, és azon kívül, hogy tudom, hogy semmi különös nem fog történni a végén (megegyeznek egy nem túl durva összegben, annak fele megy zsebbe, másik fele ahova kell, a gerenedai meg könnyek közt nyilatkozva ránk veri az árát), valamilyen szinten szeretném, ha elhajtanák őket, és kéne vmt újra kreatívkodniuk. Az egyetlen dolog, ami hiányozna, hogy bazi jó éjjel hazajönni, mert közel van.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napizene 618.

2011.01.14. 10:00

A Hang. 

süti beállítások módosítása