Napi BKV

2010.05.10. 16:48

2x utalták a béreket a dolgozóknak. Zseniális:)))))))))) 

A hétfői sajtótájékoztatón Bolla Tibor elmondta, hogy a csütörtöki dupla utalást az okozta, hogy a cégnél két ember foglalkozik a munkabérek átutalásával, és kis időbeli eltéréssel egyszerre két átutalás is elindult. Az egyikük elindította a folyamatot, a számítógép dolgozott, "pörgött a homokóra", de eközben a másik pénzügyes egy másik számítógépen ránézett a rendszerre hogy van-e pénzmozgás, de mivel nem látszott a folyamatban lévő utalás, ezért ott is indított egyet, így egyszerre két irányból is megindult a pénzutalás.

Napizene 389.

2010.05.10. 15:22

Kész ez a zene... 

Napikép

2010.05.10. 13:21

Vk szeret a csomagtartóból kámerázni:)

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: tarantino

Napi SNL

2010.05.10. 11:20

Még a tegnapi...

A régi SNL-esek teljesen elfoglalták a műsort, ebből pedig az utóbbi idők legjobb része kerekedett. Mondjuk minden jelenet régi karaktereket élesztett újra, de ettől csak még osztálytalálkozósabb lett az egész. Egyszer jöhetnének vissza pasik is...

A két MUFFinevő kardigános, ehh:)) 

yeasty muffin, meg hogy: "Your muffin just squirted in my mouth ... I guess I'm eating it the right way."  ááááá, betegek.

Update: Beleolvastam néhány cikkbe, kommentbe, és jól éreztem, a nagy többség véleménye ilyesmi:

Betty was terrific. Best SNL in years.

Szolgálati közlemény: Mixkészítési hajlammal a ittamixem@gmail.com-on tessék jelentkezni!

 

Ezt is nagyon vártam már a szomorkás-akusztikusos zenék szagértőjétől:) Szomorkás-akusztikusnak is lehet hívni, meg úgy is, ahogy Vani tette a felhívásában:

Mutassatok szomorú / buzis / gitáros számokat!

Szerencsére nem hagyta magát eltéríteni a sok, okos hozzászóló által, még az én Damien Rice cselemet se vette be! (És én már különben is mutattam szomorú, buzis, gitáros számokat) Egyáltalán minek ebben segítség? Ami szép szám és Vaninna nem hallgatja, az nem is létezik...

Kicsit spoilerezek: Természetesen Laura Marlinggal kezdődik (tudtam!!!:), van benne Mumford, Emiliana nagyon régi szám, Kate Nash (meglepődtem), és az ember, aki azért született meg, hogy én minden héten újra és újra beleszeressek, Nick Drake.

Szóval jöjjön ez a nagyon fincsi válogatás, aminél - teljesen egyetértek - tökfelesleges a mixelés meg buherálás, szóljanak a számok önmagukért.

A végére összeáll Mix

A tracklista:

süti beállítások módosítása