Dwight

2012.05.12. 20:02

1.„Nincs sok tapasztalatom a vámpírokkal, viszont vérfarkasra már vadásztam. Egyszer sikerült is lelőnöm egyet, de sajnos mire odaértem, már visszaváltozott a szomszédom kutyájává.”
2.„Az irodatömb biztonsági szolgálata egy vicc. Tavaly egy nap a krumplipuskámmal a vászonzsákomban jöttem be dolgozni. Egész nap egy olyan fegyverrel ültem az asztalomnál, amely 7000 Pascal nyomással képes burgonyát kilőni. El tudod képzelni, mi történhetne, ha nem lennék normális?”
3.„Mielőtt bármit csinálnék, megkérdezem magamtól: Egy idióta megtenné-e? Ha a válasz nem, én sem teszem.”
4.„Bárcsak menstruálhatnék. Ha menstruálhatnék, nem kéne hülye naptárakat nézegetnem. Elég lenne visszaszámolnom az előző ciklusomtól. Ráadásul jobban összhangban lennék a Holddal." 
5.„Elhagynám-e ezt a céget? Nézd, mindenem a hűség. Sőt, úgy gondolom, hogy engem részben a hűségemért fizetnek. De ha van olyan hely, ahol esetleg jobban megfizetik a hűségemet, akkor odamegyek, ahol a hűségemet a legjobban megfizetik.”  

Szerző: kezike

2 komment

Címkék: office

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr224504576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tutuka · http://kockagyar.hu 2012.05.12. 21:30:02

bázz, ne írj sárga betűkkel, nem látszik a readerben!
süti beállítások módosítása