Napi magyar

2011.07.13. 15:42

A népszámlásból az derül ki, hogy ilyen az átlagos magyar:

Harminckilenc éves, középfokú végzettsége van és az iparban dolgozik. Két-háromfős családjával egy 75 négyzetméteres, két-háromszobás, összkomfortos, központi fűtéses, saját tulajdonú családi házban él. Egy gyereke van, nyelveket nem beszél, vallásos, a római katolikus egyházhoz tartozónak vallja magát. Havonta bruttó 210 ezer forintot keres, ebből jellemzően a Tescóban vásárol, este az RTL Klubot nézi, szórakozni nem nagyon jár. Az utolsó, 2001-ben készült országos népszámlálás eredményei és más statisztikák alapján ilyen egy átlagos magyar. 

Most komolyan, ezek után furcsa, hogy én nem érzem magam magyarnak?

Harminchárom éves, felsőfokú végzettsége van, nem dolgozik. Egyedül, egy 55 négyzetméteres, másfélszobás, összkomfortos, központi fűtéses, nem saját tulajdonú lakásban él. Nincs gyereke, nyelveket beszél, nem vallásos, a római katolikus egyházhoz nem tartozónak vallja magát. Havonta bruttó 100 ezer forintot keres, ebből jellemzően alig vásárol a Tescóban, este soha nem nézi az RTL Klubot, szórakozni hetente jár. Az utolsó, 2001-ben készült országos népszámlálás eredményei és más statisztikák alapján ilyen GertaRauss.

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr33063565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása