Napi gyilkolás

2011.04.30. 11:56

Ilyen masszív gyilkolást még sosem hajtottam végre a sorozatok között, mint ebben az évben. Gyakorlatilag alig maradt valami, amit érdemes lenne nézni: csütörtöki NBC sitcom-ok, Idol végigtekerve, Modern Family csalódva, Intervention-Relapse dokukombó, ééés kész. Ja meg az SNL, várom, hogy jó legyen, de valszeg sose lesz...

FNL-nek vége, Big Love-nak vége, In Treatment-nek vége, ezeket legalább szépen lezárták.

Weeds, Californication, Nurse Jackie, True Blood, SoA, Rescue Me mind-mind valaha nagyszerűek voltak, de túlhúzták, és a nézhetetlenségi faktor miatt kaszálni kellett mindet.

A többi már még régebben ki lett nyírva részemről (mér kell egy sorozatot 7-8 évig húzni, House, meg DH, meg GA hee??)

Ja és minden egyes új pilotot kevesebb, mint 15 perc után ordítva hajítottam ki. Az egyetlen kivétel a Killing, ennél az egynél éreztem, hogy nem kaptafa. Ja meg az Episodes volt a legelején amin tudtam röhögni, de az is elromlott az évad végére.

Még midseason-ben valszeg lenyomok egy Treme-t meg egy Dextert, de ez is majd hangulattól függ.

Szóval decit, a sorozatok aranykorának véglegesen annyi. Vissza kell adnom a junkie igazolványomat, mert ilyen kevés sorozattal nem rúghatok labdába...

Ez az egész onnan jutott eszembe, hogy a Glee is már rég a kaszás áldozata lett, de néha elkapok innen-onnan egy számot, és akkor hiányoznak a mash up-ok, mert ahhoz nagyon értenek. Az ötletek is kurvajók, meg a megvalósítás is, a Thrillerben Gurulnak a Fejek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr922861880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tutuka · http://kockagyar.hu 2011.04.30. 22:03:12

gondoltam idekommentelem, hogy killing, aztán végigolvastam a posztot.
süti beállítások módosítása