Napi összeesküszés

2011.03.03. 16:45

Akkor szóljon most belőlem az elméletgyártó kisiparos:

Szinte egyre biztosabb vagyok abban, hogy ezt a sok, teljesen agyament baromságot a dohányzástiltással kapcsolatban azért dobálják be, hogy könnyebben legyen támadható az alapötlet.

Ki a rettyemputtyot érdekel, hogy az emberek rágyújtanak-e egy nyitott buszmegállóban vagy a kocsijukban?! Az sem zavar, ha egy étteremben van egy ZÁRT terem, ami dohányzó helyiségként funkcionál, menjenek oda, büdösítsék össze magukat, leszarom. Az sem érdekel, ha vannak kizárólag dohányzó bulik, max én tuti nem fogok odamenni.

Halálosan egyszerű ez: Legyen egy törvény, ami kimondja, hogy zárt, nyilvános (!) térben ne pöfögjenek az orrom alá.

Adódik a kérdés: Van egy nyilvános szórakozóhely, amit Dohány Dodó kivesz egy szombat este, mert meg akarja ünnepelni, hogy még nem döglött bele a 20 éves cigarettázásba. Erre a bulira csak a barátai mehetnek be, meghívóval. Lehessen-e itt dohányozni? Én azt mondom: lehessen, mert felnőtt emberként igenis el tudom dönteni, hogy le akarok-e menni egy ilyen buliba, vagy nem. Aznap este lesz még 200 nyilvános buli a városban, ahol nem lehet dohányozni, szóval van választási lehetőségem. De most nincs, és ez a kurvagáz.

Ja és ne jöjjön nekem senki a jó szellőztetőrendszerekkel, mert hamarabb veszek rá egy klubtulajt, hogy kitiltsa a dohányosokat, mint, hogy több milliót költsön egy tényleg működő szellőzőrendszerre...

Hoppáré, egy picike mondatot akartam csak írni...

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr222707579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása