Napi live

2010.09.17. 20:55

Hát ezt megkövülten néztem végig, csak a szememet kellett türülgetnem folyton. Mindhárom számban van egy-egy olyan zseniális pillanat, amikor azt érzem, mintha a gyomromat a torkomon keresztül rántaná ki valaki.

Mért van az, hogy megcsinálta élete nagy, naaagy lemezét, ami egy meglepően jókedvű album lett, jött ezután siker, hepinessz, majd belevetette magát a turnézásba, twittelésbe, fácsézásba, videoblogolásba, aztán paff. Csönd, turnélemondás (pedig valamikor mostanában mennénk már Berlinbe), néha egy kis életjel, de az is csak nyekerekenyekeke. Aztán most meg ez. Tisztára mintha valaki olyat néznék, akinek nagyon kevés van csak hátra. Lehet hogy ezeket én haluzom be, lehet, hogy csak beszopom a nagy előadást, de azért mégis hogy néz már ki szerencsétlen. Egy tévéfelvételen!

Ezeket a számokat sosem éreztem még ilyen erősnek, minden pillanatban azt várom, hogy magába állítja a nagykést. 

Gyomorkirántás (ez nem egy recept) 3.30-nál.

 
Gyomorkirántás 2.40-nél. Képesnek kell lenni néha visszamenni a csöndbe.
 
 
Gyomorkirántás 3.10-tól, aztán kész is a rántott gyomor...Ákosh már nagyon csalódott lehet, mert lenyeli itten a szavakat valaki nagyon.
 

Szerző: kezike

3 komment

Címkék: live sia

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr392304121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tutuka · http://kockagyar.hu 2010.09.20. 12:04:23

szegény kezd úgy kinézni, mint egy magyar okmányirodai ügyintéző 2 kamasz gyerekkel és egy sörhasú férjjel a háta mögött.

kezike · http://gertarauss.blog.hu/ 2010.09.20. 12:24:28

legközelebb, ha bemegyek a tanácsba, elvárom, hogy Dr. Szittyáné Überscheier Irén énekeljen nekem így.

tutuka · http://kockagyar.hu 2010.09.20. 14:17:51

@kezike: az gecijó lenne. és túrnéztatnánk magyar kocsmákban. végre lenne hova menni.
süti beállítások módosítása