Napi party

2010.08.30. 17:00

BOTOX Party - Havonta 2 alkalommal!

 
Fiatalodjon együtt barátnőivel, ismerőseivel, hogy az éveire utaló kérdés már csak a második lehessen!   „Hol nyaraltál, hogy ennyire kipihent vagy?” legyen ez az első, amit Öntől kérdeznek, ha meglátják!      
 
A Botulin Toxin, amelyet hajszálvékony tűvel fecskendezünk a ráncokért felelős bőr alatti izomba, átmenetileg bénítja a mimikai izmok működését, így a bőr egy pár nap után kisimul, az izmok elernyednek: kb. 3-6 hónapig nem tudunk haragudni, sem homlokunkat, sem pedig szemöldökünket összevonni, sőt a szájzug lefelé görbülő vonala is megszűntethető. 
A ránctalan, üde bőr így már nem csak a huszonévesek privilégiuma! 
 
És hogy mi is a Botox-party? Természetesen nem tánc és buli!
A party-n több botox-szal kezelendő pácienst gyűjtünk össze, hogy a Botulin Toxin ampulla tartalmát gazdaságosabban eloszthassuk. Így a kezelés ára is sokkal kedvezőbb, hiszen a csak pár óráig tárolható anyagból az azonnali felhasználás miatt egy csepp sem vész kárba, nem kell megfizetni a fel nem használt anyagot. 
Sokszor magam is meglepődöm, hogy milyen szépek és üdék azok az asszonyok, akiket kezelek. Ők évről-évre csak fiatalabbak lesznek, amitől még inkább megnő az önbecsülésük, így nem csak az arcuk, hanem a lelkük és a nőiségük is feltöltődik energiával.
 
„A külső megfog, a belső megtart, 
S a kettő közt a tekintet hitelesít.” 
 

Legyen Ön is Dr. Falus György plasztikai sebész BOTOX-partiján!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr452259201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giglio 2010.08.31. 00:05:49

hírlevélben ment? :)

mondjuk sehogysem hiszem, h ez komoly...
süti beállítások módosítása