Napi sorozat

2010.06.10. 08:00

Na hát 2010-ben eljutottunk oda, hogy a sorozatok már nem szégyellni való bűnös élvezetnek számítanak, hanem elfogadott szórakozásnak/művészetnek, ennélfogva mindenki néz valamit, fontos lapokban jelennek meg cikkek, és teljes tévék működését határozzák meg, hogy milyen sorozatot gyártanak vagy vesznek meg. Volt az előző néhény év, amikor én is totális junkie lettem, és addig győzködtem az embereket a sorozatokról, míg szép csöndben mindenki rászokott valamire.

De hát a nagy számok törvénye alapján a sorozatok belecsúsztak/süllyedtek a mainstream-be. Undorító szar V-kről, meg Flash Forward-okról keletkeznek 1000, 1500 kommentek a sorozatos oldalakon, érthetetlen humortalan Big Bang meg How I Met-ről keletkeznek "best sitcom ever" cikkek, szóval mánia van, és kész.

Szóval eljutottunk oda, hogy 2010, és ki kell mondjam, hogy ultrafos, nézhetetlen szarok születtek idén, régi szuperságok meg beleszerelmesedtek önmagukba és kritikán alul teljesítettek. Olyan kedvenceim, mint az Office vagy a House botrányos évadot, évadzárót csináltak. A többi meg, ehh... Időtöltésnek még elmentek, de ennyi, én köszönöm nem kérek belőlük többet. Van az egy szem FNL, ami (mindig mondom) külön kategória, de ennyi. A finálék hagyományosan mindig nagyon ütős részek szoktak lenni, amik még az addigi szar évadot is elfeledtetik, de ebben az évben mind ultrafos volt. Még a tökéletes évados (egyetlen új kedvenc) Modern Family is teljesen ócska utolsó résszel jött.

Szóval eljutottunk a lényeghez, hogy én biztos, hogy visszaveszek a sorozatokból, mert a mainstream buta avatár fíling nem érdekel a továbbiakban. Nyáron a kábelesek jönnek, amik érdekesek lehetnek még, mert bevállalósabbak, de már ezekben sem bízom annyira.

És hogy rögtön ellent mondjak saját magamnak megmutatom az egyetlen kuhurvaha johót, ami egész évben, és az évadzáróban is 110%-on pörgött (sztori, színészek(!!!) beszólások, nyelv, képek). Az utolsó jelenetnél jihááztam is egy hatalmasat. House doktor bekaphattya, Jackie nővér az igazi!!! Az összes többi sorozatnak meg: Blow me.

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr452070776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása