Napizene 373.

2010.04.24. 09:49

Volt az, hogy néhány éve a Myspacetől a világhírig jutott a Foundation című szám, az angolok meg (ahogy szokták) ki is kiáltották Kate Nash-t a zene megmentőjének. Mindezt úgy, hogy a csajnak kb 3 száma volt összesen. Aztán összerakta a várva várt lemezt, és nagy durranásból egy bazi nagy pukkanás lett, az egész felfújt lufilemez egy dögunalmas, jellegtelen, béna próbálkozás lett. Sehol a 2. megasláger.

Most meg megjelent a 2. lemez, és ahogy már jeleztem, Katika megőrült és bekeményített. Az album tele van tökéletes és tökéletesen vicces számokkal, hozzá meg ez a bolond cockney akcentus. A legtöbb számról olyan 90-es évekbeli csajbandák jutnak eszembe, mint az Echobelly, az Elastica vagy a Belly. Ez meg csak jó lehet.

A kedvenc számom (ma) a Bramborák című náúta:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása