Napifos

2009.11.12. 10:48

Közös dalt készítettek a magyar zenei élet legkülönlegesebb hangú énekesei

 

Összefogtak az ország legjobb hangjai, és egy allstars-dalban énekelnek a jogtiszta zenéért. Szabó Eszter és Kontor Tamás szerzeményét már a tengerentúlon is díjazták egy nemzetközi dalversenyen. A szerzők ezúttal magyar nyelvre írták át dalukat, és felkérték zenész barátaikat is, hogy énekeljenek velük, akik mindannyian örömmel vállalták a felkérést. Így a hazai zeni élet színes palettájáról számos kiváló hang képviseltette magát: Gáspár Laci, Tóth Gabi, Keresztes Ildikó, Roy és Ádám, Szabó Eszter, Kontor Tamás, Farkas Zsófi,Szecsődi Karcsi, Puskás Peti, Mark, Abaházi Csaba, Judy, Zalatnay Cini, Röme, Hien, VIVA Zola, Széles Iza, Gitano.

A „Tarts életben még” című dal egy gyönyörű ballada, amiben korra és zenei stílusra való tekintet nélkül álltak össze a sztárok, hogy megértessék rajongóikkal: helyzetük egyre nehezebb. Az illegális letöltők a zenészeket minden bevételüktől megfosztják, attól is, amiből az újabb lemezek készülnének, így lassan a zenészeknek, - akármilyen elhivatottak is-, semmi esélyük sem marad arra, hogy újabb albumokat készítsenek.

A stúdiómunkálatok közepette videó klip is készült, amely hamarosan látható lesz a hazai zenecsatornán.
A felvétel különlegessége, hogy megjelenik ugyan, de a gyönyörű dalhoz egyáltalán nem készül a közönség számára megvásárolható album, így a hangfelvétel sehol sem lesz beszerezhető, csak a rádióban, televízióban hallgatható majd meg.
A kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a „tiszta zene” fontosságára, és az illegális letöltések következményeire.

Azt hiszem az "előadói" lista mindent elárul. Karcsi, Peti, Zsófi, Bucó, Szetti, Tacsi. 

Hova hányjak?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása