500 Days Of Summer

2009.11.08. 12:26

Úgy tűnik a szüperh filmek hétvégéje ez. Kell is, mert úgysem lennék képes mást csinálni ilyen görény időben. Film, Cash, film, Cash, kaja, Cash, fürcsi, film. Kb ennyire vagyok képes. Na, de ami a lényeg, hogy az 500 napot nekem találták ki. A sztori, a dumák (anal girl, Nancy:)))), a két főszereplő (a fiút, jó régóta várom, hogy felnőjön és törvényesen lehessen érte rajongani), a zenék, és a pofátlanság, ahogy szórakoznak velem (hepiend, nem hepiend, hepiend, nem hepiend).

Itt a hivatalos, és elég jól sikerült trailer

Innen kicsit spoileres 

A legélettelibb jelenet, rögvest azután, hogy megszerzi a csajt:

A leglehúzósabb jelenet, tökéletesen. Hányszor van olyan, hogy behaluzunk szcenáriókat, amiben minden fasza, aztán csak icipici részletekben tér el a valóság ettől, de a végkimenetel mégis teljes csőd lesz. És akkor a végén még az a rajzos izé...

 

És az utolsó jelenet. Ennél optimistább végszót talán csak az Eternal Sunshine bírt produkálni. Ősz:

Oké:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása