Pilis Fuckin Marót

2009.07.08. 22:22

Hát igen, ez egy ilyen kemény hely:)))

 

Élve került elő a halottnak hitt asszony

|2009. július 8., szerda 13:09 | Frissítve: 8 órája

Egy zavaros történet Pilismarótról és környékéről: gombászás, majdnem-gyilkosság és sok kullancs.

Előbb eltűntként, majd halottként kerestek egy pilismaróti idős nőt, mire hat nap után kiderült, hogy csak elkóborolt.

Múlt kedden indult gombászni a fiaival, és mivel jól ismerték a környéket, szétszóródtak. A nő valószínűleg eltévedt, de a családtagok csak két nap elteltével fordultak a rendőrséghez, addig vártak, hátha előkerül.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint azonnal felállítottak egy kutatócsoportot. Több szemtanú állította, hogy szerdán még látták az asszonyt a faluban. Az új fejlemény miatt leállították a keresést.

A rendőrök gyanúja a fiaira terelődött, azt feltételezték, hogy a nő gyilkosság áldozata lett. Újabb meghallgatások következtek és a házat is átkutatták a nyomozók. A konyhában vérmaradványokat találtak.

A fiatalabb testvér elmondta, hogy bátyja és édesanyja összeveszett az ételen. Az asszony állítólag nem azt főzte, amit a fia kért. Emiatt a 39 éves B. Mihály kést rántott, és megszúrta az édesanyját.

Újra kutatni kezdtek a rendőrök, de ezúttal már egy holttestet kerestek. A gyanúsítottak kihallgatása során szinte óráról órára változott a történet.

 

A legváratlanabb fordulat kedd este következett be: az asszony élve került elő. Néhány horzsoláson kívül semmi baja nem volt, azt leszámítva, hogy a testéből ötven kullancsot kellett kiszedni. Mivel az asszony korábban agyvérzésen esett át, nehéz vele kommunikálni. Nem tudja, hogy került az erdőbe, és mit csinált ott majdnem egy hétig. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása