Volt hétvégén egy buli a Merlinben, amiről én mohó azt gondoltam, hogy még akár jó is lehet. Az agyammal tudtam, hogy az ilyet Büdipesten nem tudják rendesen megcsinálni, mert vagy agyatlan gagyi, vagy művész lesz belőle, azt a bizonyos redback-es középutat sosem találják. Szóval 70-es, 80-as évek jóságos zenéinek volt hirdetve, vagy legalábbis én így értelmeztem. És még jól is kezdődött. Volt Superman-nek egy igen jó félórája (lehet, hogy több, akkor szorri, arra még nem értünk oda), tisztára belelkesedtünk, de aztán átment bénázásba az egész. Kint eszetlenül, fogalmatlanul pakolták egymásra a Right Said Fredet, a korai Beatlest, a kibaszott tócsát és a Nirvanat. Igen, mind faszák külön-külön, de egyrészt ilyen hirtelen nehezen állítom át a lábom, másrészt 80-as évek underground-ra mentünk, vagy mi a tosz...

Közben, bent elindult a szokásos jézuskomplexusos, megváltófílinges, tanító, prédikáló dj-zés. Igen, nyomták azt a témát, amiről szó volt, jöttek egymás után a 80s, beborult kopácsolások. Hallhatóan jó számok voltak ezek, de hányszor kiáltsam még az űrbe, hogy nem érdekel a B oldal 4-es szám!!! Nem tanulni, nem kuttúrálódni megyek egy buliba, hanem táncolni, énekelni, ordítozni. A magyar dj-knek azt a büntit találnám ki, hogy a bulijaikon nem szolgálnék fel alkoholt, mert a részeg embernek bármi jó, a mai táncos bulikat csak az alkohol pörgeti előre, ha az emberek nem innának, simán besülne minden zsúr, mert annyira eszetlenül pakolnak zenéket. Másnap kicsit forrongtam magamban, és folyamatosan járt az agyam, hogy mire ugráltam volna, ha arról van szó, hogy 70-80s. Szóval összeraktam ezt.

Egyáltalán nem bonyi ez sztm...Simán bele lehet menni slágerokba, de akár másik évtizedbe is...

I Dont Give a Damn 'bout My Reputation Mix

Tracklista:

Jane - It's a Fine Day

The Specials - Ghost Town

Madness - Our House

Iggy Pop - Passanger

The Clash - London Calling

Patti Smith - Rock'n'Roll Nigger

Hazel O'Connor - D-Days

Dead Kennedys - California Über Alles

Joan Jett & The Blackhearts - Bad Reputation

The Fall - Totally Wired

Dead Or Alive - I'm Falling

Joy Division - Love Will Tear Us Apart

Blondie - Hanging On The Telephone

Lene Lovich - Lucky Numbers

The Runaways - Cherry Bomb

Nena - 99 Luftballons

Twisted Sisters - We're Not Gonna Take It

The Knack - My Sharona

Bangles - Walk Like An Egyptian

Talking Heads - Once In A Lifetime

Duran Duran - Hungry Like A Wolf

Eurythmics - Here Comes The Rain Again

Depeche Mode - Everything Counts

New Order - Temptation

Opus III - It's a Fine Day

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: gertamix

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása