Napi KA

2010.04.05. 11:18

Cluster elkapott vmt a hangulatból. Sztm használni fogom, mert nem tudok ügyesen rajzolni, és az általam rajzolt pöcsöt lehet, hogy másnak vennék.

Update: Index felmérés, itten vagyok: 

Van azonban az Index-olvasók között egy nem elhanyagolható, 11 százaléknyi ember (4300 fő), akik vagy nem tudják hogy kire fognak szavazni, vagy direkt érvénytelen szavazást terveznek, vagy akik semmi szín alatt nem mennek a szavazófülkébe.

A válaszadók között 1187-en (3,1%) mondták azt, hogy direkt érvénytelen szavazatot adnak le. A törvény szerint minden olyan szavazat érvénytelen, ahol a jelölt vagy a párt emblémája melletti karikában nincs egyértelműen egymást keresztező vonal, vagy a cédula több szavazatot tartalmaz.

Az érvénytelenül szavazók között nagyon kevés a nyugdíjas, viszont felülreprezentáltak a budapestiek, a fiatalok, a 2006-ban az SZDSZ-re szavazók, és akik magukat ultraliberálisnak gondolják. 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása