Napi Budapest

2009.11.10. 09:31

Na ez az ami meg van Bécsben, Prágában meg Milánóban. És ennyire egyszerű lenne (nem hinném, hogy olyan hatalmas befektetés lenne az egységesítés, de már látom is lelki szemeim előtt, hogy pályázatok, mutyizások, bizottságok, a végén teljes csőd...MI A SZAR GOND VAN VELÜNK???)

Képre kattintva látjuk a Kossuth Lajos utcát előtte és utána:

Update: Most látom TótaW milyen hülyeségeket ír erről az Indexen:

 

"A panorámaképen benyújtott javaslatnak azonban van egy apró hibája, tudniillik hogy fasiszta. Pontosabban a megvalósítása fasizálódást igényel."

"Csordás Zoltán és Fodor Gergely utcaképe gyönyörű, igen, ilyen főutakon szeretnék közlekedni, sőt ki is szállnék nézelődni, korzózni, sétálni. Ízlésrendőrség nélkül viszont nem jöhet létre. Ez az álom nem a szabad Magyarország fővárosáról szól, hanem a vaskézzel és mégis jó ízléssel kormányzott Magyarországról. Vagy egy olyan szabad ország fővárosáról, ahol az ilyen lepratelep magától tönkremegy, és átadja helyét a szépnek, mert a jó ízlést nem a kormány vagy a seriff őrzi, hanem minden szabad polgár, amikor undorodva elfordul a csúftól."

 

Árpáááááááád, váááász?

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása