Napizene 934.

2011.11.28. 14:45

Emlékezem, ültem a moziban, és jött a végefőcím, és mindenki zokogott, és az én agyam azon járt, hogy mekkora zseni a rendezőcsávó, hogy így megtalálta ezt a zenét a végére. Aztán most 120 évvel később olvasom, hogy ezt a Radiohead direkt erre írta. Hogy nem Baz Luhrmann a zseni, hanem szokás szerint Thom Yorke, aki képes egy ilyen film végén egy csomószor a fülembe motyogni, hogy "We hope that you choke, that you choke..." Igen, Tomikám, jól remélted.

És még egy kis trivia. Pontosan ugyanezt gondoltam én is mindig a R+J-ról:

"I saw the Zeffirelli version when I was 13 and I cried my eyes out, because I couldn't understand why, the morning after they shagged, they didn't just run away. The song is written for two people who should run away before all the bad stuff starts. A personal song." - Thom Yorke

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr873418616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása