Napi bitlisz

2011.01.14. 14:51

Na akkor most megmutizom melyek a kedvenc Beatles számaim, mert játszom itt az eszemet mindenféle új zenékkel, de igazából néhány hete már csak ezeket hallgatom rendesen...Furának tűnik, de nem az, hogy tök sok Harrison szám van benne, kicsit hagyhatták volna még érvényesülni a bácsit (bácsi, hehe, fiatalabbak voltak, mikor abbahagyták, mint én most...). Természetesen sokkal több Lennon szerzemény, mint McCartney, nem direkt volt, kiscserkészbecsszó. Top 27, mert ennél kevesebbet nem lehet. Nem sorrend, de ha kéne választani, akkor I Me Mine az abszolúte kedvenc. Az első számra kell kattintani, aztán jönnek szép sorban (a továbbnyomás pedig a ZAP, nemtom mér).

 

Update: Úgy látszik én meg a világ két külön zenekart hallgatunk, mert ez lett a Rolling Stone Magazine szavazás bitliszes végeredménye:

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: beatles

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr62583414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása