Napi parancs

2010.06.06. 10:24

Shirley Manson azonnal húzzon vissza dolgozni!!!

 

Mert az nem pálya, hogy a világ egyik legjobb frontnője, ne frontnőzzön.

Ah az a Pecsa Szabadtér koncert, ah, a 100 ember előtt, a kívánságokkal, a vigyorgással ah, és megint csak ah. SM még a kis naplójába is megemlítette később, hogy a budapesti volt az egyik legfaszább koncertjük a turnén. Hát ha csak ennyi kell, hogy egy zenekar látványosan jól érezze magát, akkor minden koncertet pecsaszabadtérre, negyedháznyi ember elé, katasztrófális 70-es évekbeli felszereléssel! (A saját fülemmel hallgattam végig, ahogy a pultban lévő angol szaki, meg a színpadon lévő angol szaki a vókitókiban eszetlenül röhögnek a keverőn meg a lámpákon.)

Emlékszem az SM a koncerten folyton egy terhes nőn viccelődött, hogy ő mégis, hogy került oda, és jól van-e:)) Aztán amikor már egyenként kívánhatott számot a közönség, akkor legszívesebben agyonölelgettem volna azt, aki a Crush#1-t kívánta (legjobb Garbage szám ever, ami nem jelent meg lemezen soha). És lejátszották!! Ilyen hardcore rajongók és ilyen jófej zenekar volt ott akkor. Itt csak egy kis szaladgálás, guminővel:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr562059552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása