Napi cikk

2010.05.27. 15:30

Szeretném ezt a cikket hirdetni, mert épp azt mondja, amit egy ideje én is gondolok, csak én nem tudom ilyen okosan, szépen elmondani. BUDAPESTEN ÉLNI JÓ. 

 

Elnézést kérünk, hogy a közös nemzeti felelősségvállalás pillanataiban/itt az orbáni diktatúra árnyékában az életmódcikkek bulvármocsarába ereszkedünk,de az a helyzet, hogy egyébként 2010 májusában Budapesten élni jó.

Mi több, napsütés ide, záporok oda: társasági életet élni jó. A kocsmáról kocsmára kavargás, programszervezés és részvétel szerkezete olyan szinten megváltozott az utóbbi években, hogy az akár némi politikai optimizmusra is okot adhat.

 

Bizonyítékként meg felhoznám azt a fejben felmérést, amit a turisták körében végzek mindennap. Imádják Budapestet. Egy dolog van, amire mindegyik panaszkodik, és az a BKV...Drága, értelmetlen, 20. századi, ócska. 

Szerző: kezike

Szólj hozzá!

Címkék: budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://gertarauss.blog.hu/api/trackback/id/tr292035705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása